När man haft en underbar arbetsvecka

 
Hej fredag! Det här inlägget är fullt av sneakpeak-bilder från förra veckans bröllop. Det var två helt olika bröllop men lika vackra och magiska men på helt olika sätt. Vissa människor fastnar man helt enkelt lite extra för. 
 
Vilken vecka det har varit, då! Det känns som om hösten kommit till Gotland. Det har varit kyligt, friskt och lite fuktigt. Lite sol och lite regn. Det doftar ljuvligt höstigt. Jag har tagit långa, härliga promenader med Hollie. Jag har återvänt till kontoret. I onsdags satt jag där tills midnatt, ungefär. Det var så lugnt, fridfullt och mysigt att jag inte ville hem. Idag ska jag dock inte dit, för jag behöver internet idag och det har jag inte fått att fungera på kontoret. Idag ska jag förhoppningsvis möta upp en annan fotograf, fixa en massa smågrejer som har med allt det administrativa att göra. Och så har jag ett telefonmöte med vad som antagligen blir sommarsässongens sista bröllopspar! Gisses, jag kan inte riktigt tro att det är över. Den bästa sommaren på riktigt länge är snart över! 

Men för min del kan hösten komma nu. Jag har gjort allt jag drömde om att göra den här sommaren. Och mer. Jag har varit ute en hel del (fördelen med hund, man måste!) och jag lade min arbetstid på kvällarna/nätterna då det var svalare de veckor vi hade så extremt varmt. På så sätt känns det som om jag fått uppleva nära på semester. För jag har kunnat lega i hängmattan med en bok. Jag har (kors i taket!) både badat i sjö och i hav! Flera gånger. Jag som inte badat ute på flera år... men jag är trött nu. Det ska bli skönt med höst och mer stillasittande jobb. Förhoppningsvis hittar jag en studiolokal snart. Jag ska på minst en mässa. Och så är det en massa att göra med videoredigering, hemsidorna, annat tekniskt... ja, det finns saker att göra. Så för min del kan hösten gärna börja nu. Jag har haft en fantastisk sommar.
 
 Har ni något kvar att göra innan er sommar officiellt är över?