När solen går ner över trädgården

 
Idag gick jag genom trädgården och funderade på hur magiskt det är att jag kan hänga tvätt i min egen trädgård. Att ha en torkvinda. Att stå där och lyssna på ljudboken medan man hänger upp fuktiga plagg. I går hade vi en fullkomligt magisk solnedgång så jag passade på att sitta i trädgården en stund medan solcellslamporna gick igång runt mig. Och jag kom på att jag ville föreviga det här. Processen. Jag tar så sällan kort på saker jag inte tycker än fina. Som alltanen. Men den håller så sakta på att bli finare. Idag städade jag undan skräp och lade ut saker till försäljning. Som det där ankaret ni ser bakom stolen. Det är sålt nu och hämtas på söndag. 
 
Jag tänker att jag ska dokumentera trädgården ordentligt nu i dagarna. Inte just nu, för även om det är ljust så håller jag på att förbereda mig för dagens bröllop. Jag vill dokumentera kaoset som är just nu, fem månader efter att vi skrev på papprena till huset. För trots att vi levt här så kort tid har förändringarna börjat. Små saker. Men till slut blir det en stor helhet.
 
Jag har lutat en gammal grind mot väggen för växterna att klättra på. Krukväxterna har tagit stryk i hettan och en har dött helt. Rosorna har fått ohyra och är halvätna och ledsna. Och det är ju så ibland. Livet är inte en perfekt inredningstiding. Det är en ständig kamp, mellan arbete och vila, mellan natt och dag. Och det handlar inte om att hitta ett sätt att slippa kämpa, utan hitta det man vill kämpa för. 
 
#1 - - Anki:

Ser underbart ut i er trädgård! Värsta sommarmyset! Vad speciellt erat hus är också med vinkeln på taket, gör det verkligen snyggt och unikt :)

Svar: Aww tack!! <3
Annie Brickman