När man visar upp sovrummet

Ska vi kika då? På hur sovrummet ser ut nu? Först, låt oss kika på hur det såh ut just efter att vi anlänt. Innan vi började renovera. Det enda som var vårt i bilderna var mattan. Allt annat har funnits där... ja, ingen aning. Länge. Tapeterna var sedan min sambo var en liten baby. 
 
Före:
Elefanttapeter och furumöbler.
Inbyggda garderober vars baksidor fallit sönder.
Bilder tagna med min eller sambons mobiltelefon timmarna innan vi tömde rummet på möbler.
Så vi tömde det, slet ner tapeterna, spacklade om, byggde upp en vägg där de inbyggda garderoberna förut var och gjorde en walk in closet där det förut bara var oanvändbar yta bakom de inbyggda garderoberna. tapetserade och målade lister. Köpte ny säng. Flyttade in främst mina gamla möbler.
 
Efter:
Sängben från IKEA. Säng från EM möbler. Kuddar från alla möjliga platser. Vi ska ännu bygga en sänggavel.
Sänglampor från IKEA, köpte till min första riktiga lägenhet 2010. Sängkläder sydda i USA. Överkast i rätt storlek har ännu inte inhandlats. Filten har jag haft i evigheter. Jag tror att jag fått den av syrran. Taklampan köpte jag på en outlet 2010 eller 2011. Sängborden är två syskrin, ett hittat i ett soprum 2010 och ett inköpt på tradera några månader senare. Dem är från 60-talet och vi kommer på sikt byta ut dme mot någonting större.
Pigtittaren är arvegods jag fått av syrran, som egentligen ärvde den av vår gammelfarmor, men som sedan tyckte att den passade mer in i mitt hem än hennes. Bord, pall och stolar köpte jag på loppis 2012. Samma med lamporna. Den asiatiska tavlan är från sambon och hängde uppe i vårt rum i USA. Askarna är mestadels presenter och den lilla mässingspegeln köpte jag på tradera 2011.
Hollie kunde inte låta mig vara ifred utan kom för att gosa medan jag knäppte bilderna. Tavlan med texten "Better Done than Perfect" köpte vi på Rusta i somras efter att ha känt press att få till renoveringen. Byrån är IKEA från 2010, den enda möbel jag köpt ny från IKEA. Ljusstaken är ett loppisfynd jag fått av en gymnasiekompis, där katten vält och förstört stearinljuset och jag har glömt att sätta i ett nytt.Tavlan med flickan över klädhängaren har min syster målat. Lampan är loppisfynd med en lampskärm från Ullared 2013. På garderobsdörren hänger hårsnoddar jag hittat på golvet efter att kattungen snott dem och lekt med dem. Favoritbilden på mig och sambon sitter uppe på en tavellist över TV:n. Ljusstakarna köpte jag på IKEA 2013. Tennspegeln var ett loppisfynd från ungefär då. Den blå tapeten är köpt på Colorama och den grå på Rusta. Jag har satt upp dem.
Tjurtavlan gjorde min mamma som litografi i fjärde klass. Lampetten är ett reafynd från Indiska någon gång 2013-2014. Valpen är nu över åtta månader och snart för stor att kalla valp... men hon älskar att leka med sina leksaker i sängen eller på golvet under sängen. Helst vill hon kampa med leksaken eller ge bort den till någon som kastar iväg den. Kastar ingen hennes leksak, kastar hon den själv.
Mattan är från Rusta, sambon från Gotland. Blomman i fönstret fick jag av honom i höstas. Här sover vi gott! Inte perfekt, men klart! I alla fall snart... sänggaveln ska bara byggas också. Men något kul måste vi ha att se fram emot i vår!