När man haft årets bästa fredag

 
 
Jag har haft mitt livs bästa fredag! Det började med sovmorgon och mys med Hollie i sängen. Hon har en underbar morgonrutin. När hon hör att man vaknar, hoppar hon upp och lägger sig på rygg mitt emallan oss och pussar oss i tur och ordning i ansiktet för att få någon av oss att klia magen. 
 
Sedan åkte jag ut till kontoret och fick så mycket gjort. På eftermiddagen trodde jag alla hade åkt, så jag tog en promenad runt Sockerbruket där jag har mitt kontor och dagdrömde om min studio. Jag letar nämnligen studioutrymme, och det vore en dröm att ha en i bruket med tillgång till något av de gamla fönstren eller en härlig tegelvägg. När jag kom in igen sprang jag in i min svärfar, som är delägare i fastigheten. Vi började prata och det slutade med en underbar rundvandring i fabriken där han visade mig massor av potentiella ställen man skulle kunna hålla till. Det handlar bara om tid och pengar, för idéer har vi! Men jag behöver ha en lokal med tillgång till hiss allternativt på markplan, så att barnfamiljer och äldre, rullstolsburna eller större paket och möbler lätt ska kunna tas in och ut ur lokalen. 
 
När vi kom in igen fick jag arbetat fram till strax före åtta på kvällen. Jag begav mig hemåt och stannade bara till för att köpa pizza. Sedan hade vi fredagsmys i soffan, jag, sambon och Hollie, innan vi gick en riktigt lång promenad i solnedgången. Det var en varm kväll med helt fantastiskt ljus. Ett fantastiskt slut på en helt perfekt dag. Hjärtat är fyllt av drömmar, huvudet av idéer och magen av pizza! Det kan inte bli bättre. Hoppas ni hade en härlig fredag ni också!