När man är svag för rävar

Är inte dessa sjukt söta? Särskilt den blågrågröna! Hett presenttips! [Länk]
 
Jag längtar efter att få börja köpa små minisaker till den här lilla minimänniskan i magen. Jag har ju sjukt mycket grejer från när jag var liten, som min mamma sparat, men många av kläderna har ju blivit förstörda av ålder, och många är lite mer opraktiska. Det här med bebiskläder är ju svårt, för man har ju ingen aning om hur liten bebisen kommer att vara när den föds. Jag var så liten att även den allra minsta storleken som fanns då (strl 50) var alldeles för stor för mig. Min sambo var något större när han föddes. Så att köpa en massa plagg av kläder som kommer att vara urvuxna kanske redan innan barnet föds känns ju inge vidare. Samtidigt så smutsar de ju ner sig i rasande fart, små bebisar, så man behöver ju ha tillräckligt med kläder för att kunna klara sig mellan tvättmaskinerna.
 
Räven Kai från Mio ska inköpas till barnrummet!
 
Jag kommer mestadels att kika på loppisar nu när jag letar kläder till vår lilla skrutt, men vissa saker kommer vi nog att köpa nya också, för det är svårt att motstå. Jag passade på redan för ett par månader sedan, när ICA Maxi sålde ut sitt sommarsortiment av din ECO-linje och köpte två stycken små bodies. Dem kostade typ 39.90/st så det kändes väldigt rimligt. Sedan hittade jag en body för 10kr på loppis, ett tvåpack byxor på ICA för 69.90kr och ett tvåpack bodies på Netto för 49.90kr.
 
Jag kommer nog att hålla utkik på reaavdelningarna framöver också. Någonting jag kommer att kika efter lite extra är rävar. Det finns två skäl till det. Jag älskar rävar, dessa små och busiga små djur med gulliga öron. Men det andra skälet är att min styvfarfar kallades "Räven" och jag vill hylla honom. Han dog medan jag bodde i USA och jag kunde inte gå på begravningen. Så jag vill gärna ge vår förstfödda små rävar för hans skull. Så det är ett hett tips till våra föräldrar! Rävar.