När det är den bästa tiden i mitt liv

 
Jag vaknar på morgonen till gnistrande frost och somnar till ljudet av Hollies lugna andetag. Det känns som om jag har semester nu när jag är hos mamma, men jag arbetar ändå mina arbetstimmar varje dag. Och jag har bokat biljetten hem till Gotland nu, det blir på söndag, så det är inte många dagar kvar här nu. Men jag ser tillbaka på de senaste veckorna med sådana varma känslor i bröstet att det är svårt att hålla leendet borta. Jag har knappt hunnit blogga, för jag har jobbat och sedan varit social med vänner jag inte träffat på alldeles för länge. Släktingar och familjemedlemmar jag inte umgås med tillräckligt ofta. Jag känner mig så enormt lycklig över att vara hemma. Hemma. I Sverige. 
 
De här bilderna tog jag i morgonljuset på Gotland innan jag for iväg ut på äventyr. Så overkligt att det fortfarande "bara" är höst på Gotland, att gräset fortfarand eär grönt där, när jag inte sett gräs på många dagar nu. Just den här morgonen då dessa bilder togsvar helt perfekt, en sådan man föreställer sig när livet verkligen leker. Och det slog mig att jag äntligen är där igen. Att lyckan bor i mitt hjärta igen, fullt ut och helt. Det finns ingen rädsla, ingen ånger. Det finns bara nuet och drömmar, längtan och frisk luft. Nu är den bästa tiden i mitt liv. Jag är klar med skola, med stress, med oro över jobb eller framtidsplaner. Jag vet vem jag är, vad jag vill, och tillsammans med min sambo vet jag att oavsett vad för svårigheter som kommer, så klarar vi allt. Jag har aldrig känt mig starkare, tryggare eller lyckligare. Det är precis så här livet ska vara: inte perfekt, men fyllt med tacksamhet över vad det innehåller och med vackra människor att dela det med. Och husdjur, så klart.
 
Det var fantastiskt att bo i USA i tre år, men det är ännu mer fantastiskt att vara hemma igen. Jag kunde inte ens drömma om att det skulle bli så här bra när jag bokade flyttlasset hem för ett och ett halvt år sedan.
 
God morgon och hoppas ni får en fantastisk dag!