När man tar helg... eller inte.

Trädgårdens sista blommor är plockade och pryder matbordet!
 
Åh, äntligen lördag! Du tog kanske sovmorgon, kanske ska du iväg och träffa vänner eller se någon bra film på bio eller hemma i soffan. Ja, livet som egenföretagare är inte riktigt lika lyxig. Eftersom att jag låg dålig i torsdags (och åkte hem till vänner i torsdags- samt fredags kväll) behöver jag jobba hela helgen. Men det är härligt ändå! Jag har två bröllop att redigera klart, och sedan ska jag göra färgkorrigering på 9 avsnitt video. Och så är det bröllopsmässa nästa helg, så jag måste förbereda för det!
 
Så idag åker jag till kontoret för att kunna "multitaska". Jag ska skriva ut sisådär 200 broschyrer inför mässan och helt hinna redigera sisådär 1500 bilder så att jag kan redigera misnt en video imorgon med lugnt samvete. Det är skönt med arbetsuppgifter som går att göra samtidigt! Den bärbara datorn kan skriva ut broschyrer medan jag sitter och redigerar bröllopsbilder på min stationära dator. Och en ljudbok på högtalaren i telefonen. Det kommer att bli en toppendag det här! Jag har med mig matlåda, har lämnat Hollie hemma hos sin husse och jag har hela kontoret för mig själv. Och jag har mickropopcorn som snacks undertiden.
 
Lyxigare än så blir det inte!
 
Och igår fick jag smaka raggmunk för första gången på många, många år. Sambon har gått helt galen i köket och experimenterar med allt möjligt just nu! Jag har fått minst en ny rätt varje dag hela veckan, med allt från brockolisoppa till raggmunk. Det är så lyxigt att ha en matlagningsintresserad sambo!