När vardagen tar över

Livia hängde med som maskot när vi filmade. Sedan däckade hon efter en lång arbetsdag - där hon mest satt i min famn medan jag projektstyrde och sambon filmade. Sambon däckade i soffan hemma med Hollie istället.
 
Nu blev det tyvärr lite tyst på bloggen - för det har varit fullt upp i livet! I lördags filmade jag och sambon ett bröllop ihop, i söndags var vi på auktion och budade hem lite saker. Det var 31 grader varmt och Livia fick ligga ute på kvällen. Vi råkade få ett nytt filmprojekt så vi fick planera om den här veckan, så jobb som skulle göras under tisdagen och torsdagen pressades in på månaden så att vi kunde filma på tisdagen samt halva onsdagen. Det har varit långa arbetsdagar och tappra försök att kombinera jobb och en liten, allt mer intresserad och nyfiken liten bebis! Men tack och lov har vi haft barnvakt en hel del! Barnvakt är verkligen det lyxigaste som finns för en förälder! I det här fallet är det sambons familj som haft Livia mycket och det är ju bara en otrolig fördel för Livia också. Hon vet ännu inte hur lyckligt lottad hon är som har så mycket släkt (biologisk och ingift) som älskar henne!
På auktionen bjöd jag på flera saker, men åkte bara hem med fyra. De fyra sakerna var det ingen annan som bjöd på... som byrån ovan och den där barnvagnen från 40-talet. Byrån ska vara i gäststugan och flyttade hem till oss för 300kr. Barnvagnen kostade 100kr. Ramarna i mitten bjöd jag 150kr på men dem gick för ca 500. You can't win them all! Livia sov sig igenom större delen av dagen, som var jättevarm. Hon vaknade för att amma och jollra lite innan hon somnade om igen. Både jag och sambon fick mersmak. Auktioner är så himla roliga!
 
På tal om andra roliga saker: Livia och hennes utveckling. Hon kan nu greppa tag i saker, helst stoppar hon dem därefter i munnen. Men skaka på skallran är också kul, och hon har börjat greppa det här med snuttar. Fast helst tar hon dreggelhanddukarna som vi torkar henne om munnen med och blir tjurig när jag kommer med en snuttis (trasa med ett djur i) istället. Dreggliga handdukar är mycket roligare än rena, mjuka och gulliga barnleksaker... napp går fortfarande extremt sällan, men gosedjur har börjat bli riktigt roliga!
Sambon när vi skulle gå hem från bröllopet, och Livia i skuggan hemma. Alla bilder i inlägget är mobilbilder då jag inte hunnit kika igenom några andra privata bilder än. Hoppas på en lugnare nästa vecka, men då är det ju medeltidsveckan så lugnt lär det inte bli...! Just nu har jag ca 1 timme egentid på morgonen och 2 timmar varje kväll. Att blogga eller redigera bilder kommer inte högst upp på priolistan då, utan oftast kommer mys med sambon, hushållssysslor och sådant emellan. Men det är härligt med rutiner!