När pappa är borta

 
Idag börjar sambon sin kurs borta i Florida. Hoppas jag... han har inte hört av sig och sagt att han är framme. Det är typiskt honom. Han är hopplös på just att höra av sig. Så inne i sin egen värld. Oavsett, kursen han ska gå heter "Date with Destiny" med Tony Robbins, en guru i mental utveckling och självledarskap. Sambon är där med sin bästa vän och dennes flickvän. Tanken var att vi också skulle åkt med, men det blev för struligt och vi kände att det inte skulle ha blivit så kul för mig. Jag var hellre hemma än att gå där i 9 dagar med bara Livia som sällskap utan något att göra, i december när jag vill julbaka, pynta och mysa!
 
Det var därför jag och Livia åkte och hälsa på sambon innan han åkte, så att Livia skulle få leka, mysa och umgås med sin pappa så mycket som möjligt innan han åkte. För sedan åker vi till Jämtland när han kommer hem, så vi missar varandra. 
Livias nya grej är förresten att gå och hålla i ens händer. Att gå är hur festligt som helst! Nackdelen är väl bara att hon ibland försöker utan att man håller... det går inte lika bra och slutar i gråt. Men skam den som ger sig... jag tror inte hon har förstått att hon inte ens är 8 månader och inte ska gå än på länge. Jag hade inte räknat med att hon skulle krypa innan jul. Nu verkar hon bestämt försöka sig på att gå tills dess. Hoppas hon väntar till efter nyår i alla fall! Det är fullt upp att springa efter henne som det är. Hon behöver ju inte ha så bråttom. Hon har ju hela livet framför sig att gå på!
Lillskrutt! <3
 
#1 - - Dan Brickman:

Underbara bilder på den lilla glada madamen men bilden där hon kastas upp i luften vidsar jag nog inte för farmor .. ;)

Svar: Haha nej gör inte det! ;-)
Annie Brickman