När det är onsdag!

Nu skiner vårsolen och i trädgården blommar små, taniga klasar av snödroppar. Det är så långt jag rört mig i och med förkylningen. Har inte gått längre än till soptunnan. Sambon och Hollie däremot går desto mer och längre! Dem är ute nu medan jag avslutar morgonkoppen koffeinfritt kaffe. Jag älskar den här morgonstunden av lugn och ro. 
 
Jag vaknade med solsken i hjärtat och Hollie hittade sin favoritboll under soffan, så hemma är det frid och fröjd. Den där bollen är den bästa jag någonsin haft. Alla andra har hon sönder på en dag, den här fick hon i julklapp av mamma och den har hållit enda sedan dess trots dagligt tuggande och kastande. Vi har annars världigt lite hundleksaker eftersom hon bara har sönder dem. 
 
Men idag mår jag bättre! Jag känner mig nästan frisk. Ett par dagar i soffan, även om jag jobbat, har verkligen gjort susen. Idag tänker jag åka in till stan och uträtta ärenden samt simma. Vi har massor att fixa inför helgens mässa, så jag ska förbi sambons barndomshem och låna två fällbord, in till stan och hitta någon form av dukar att ha på dem, hämta upp ett utlånat minneskort, låna en minikyl och hämta ut ett paket med en banderoll. Så det blir en rolig dag! Jag känner inte alls att vi är redo för helgens mässa... men det löser sig.
 
Ha en fin onsdag!