När det är fredag!

Här är detaljbilder från min pigtittare, favoritljusstaken i form av en uggla och asken där jag graverat in "Every rose has it's thorns" i locket. Bruce Springsteen, en favoritlåt jag älskat i många år. 
 
Hej fredag vad du är efterlängtad! Inte för att jag bryr mig om veckodagarna, utan för att sambon kommer hem idag! Jag vet inte om det är graviditeten eller om vår relation bara förändrats i takt med hur vi arbetar ihop och att det varit en tuff period jobbmässigt, men det känns jobbigt att vara ifrån honom numera när det förr inte spelade så stor roll. Nu kommer jag på mig själv med att längta. Och i natt kommer han instövlandes just efter att jag gått och lagt mig. Så får vi i alla fall somna ihop! 
 
Just det här med att sova är både svårare och enklare när han är borta. Det är svårare att somna men enklare att gå upp ur sängen. De senaste dagarna har solen strilat in genom fönstret och nästan fått mig att dansa upp. Där han är hemma vill jag bara mysa och ligga kvar, med honom på ena sidan, Hollie på den andra och katten vid fötterna. Jag vet att jag sagt det förut, men jag älskar verkligen vårt sovrum. Det är så mig. Här har jag fått bestämma typ allting, och föremålen har hängt med mig genom hela mitt vuxna liv, ungefär.
 
Ytterligare favoriter, den lilla mässingspegeln som jag fyndade på tradera när jag var 19. Fågelasken jag fick i present (av syrran, tror jag?) och asken i horn eller ben som var trasig i ett av gångjärnen när jag köpte den men som jag fick billigare tack vare det. 
 
Jag spanar mycket på loppisar, Facebook och Blocket just nu. Jag letar. Efter fina skåp till barnrummet, efter småmöbler till gästhuset och efter en barnvagn till bebisen. Jag känner att det är gott om tid kvar innan vi behöver någon, så jag har hopp om att hitta en begagnad. Vi vill ha en med aningen grövre hjul, så att man kan gå omkring med vagnen i skogen och ute där vi bor. Jag skulle gärna vilja ha ett babyskydd man kan klicka på en mindre vagn för ärenden i stan eller när man handlar. Vi är ju sällan någonstans där en vagn behövs så jag är inte jätteintresserad av just barnvagnsinköp. Det kommer säkert när bebisen väl är här, och vi inser att man behöver en vagn. Just nu så känns det enklare att bära i sjal eller sele. Men det lär vi ju inte tycka när den väger typ 10kg... i alla fall inte jag. 
 
Nåväl, kikandet på loppis gör det extra roligt att komma hem och se alla gamla fynd som vårt hus består av. I alla fall vissa rum, som till exempel sovrummet. Igår fick jag dessutom ett roligt besked som gör det ännu roligare att se fram emot loppissässongen i sommar! Pappa har fått nytt jobb och flyttar äntligen tillbaka till sina hemtrakter. Det gör att han kommer närmare oss, vilket jag så klart ser som enormt roligt! Antagligen flyttar även min syster, så jag kanske får alla mina nära och kära närmare. Jag ser fram emot att gå med syrran på loppisar i sommar och är det så att hon kan få ett eget litet boende där (hon bor hos vår pappa för tillfället) kommer det bli jätteroligt att hjälpa henne att inreda!
 Ytterligare en sak att längta till i vår/sommar!
#1 - - Mary:

Hej Annie!!! Åhh jag satt och läste Underbara Claras blogg på jobbet och klickade in på kommentarerna... vilket jag aldrig gör. Den sista kommentaren på ett av hennes inlägg var av dig och hade en länk på din blogg så jag trillade in här. Sen såg jag att åh denna tjejen har bott i USA. Så jag läste lite av de inläggen och tänkte på min barndomsvän som också hette Annie. Sen så trodde jag att jag såg i syne... men hon på bilderna liknar ju min Annie jättemycket!!! Och det är ju du! Haha! Vad glad jag blev! Vilken liten värld.

Det är jag Mary från Skolvägen 9. Grattis till graviditeten! Skriv ett email till mig, skulle vara jättekul att ha kontakt igen.

Stor kram från Houston Texas!

Svar: Åh vad kul att du hittade hit :-D Vilken himla slump! <3 Det ska jag absolut göra, åh vad roligt!
Annie Brickman