När man firat nyår!

 
Hej hopp och gott nytt år! Jag sitter här hemma i ett tyst hus efter några intensiva dagar och lyssnar på elden. Sambon sitter och spelar ett nytt datorspel och tar riktigt ledigt för första gången på... svårt att säga, men länge. Jag tänkte slänga iväg en uppdatering nu efter att det varit tyst så länge här. Vi hade nämligen en möglig gäststuga och strax innan julafton blev det bestämt att det skulle komma besök från fastlandet hit... så vi har slitit ut allt mögligt material och bytt ut. Jag har tapetserat och skyndat för att bli klar tills dem kom, men på grund av alla röda dagar och stängd bygghandel så hann vi inte färdigt. Men det blev beboligt. Mer om det typ imorgon... nu vill jag berätta kort om nyår!
 
Vi "gick ut" med att vi ska ha barn på Facebook. Vi har ju inte tänkt så mycket på det. Jag "gick ut" med det på bloggen och instagram och vi berättade för närmaste vännerna, så tänkte vi att det sprider sig. Men tydligen inte. Det blev verkligen en överväldigande reaktion och det är ju roligt!
 
Annars har det varit full rulle här! Efter att ha renoverat dygnet runt typ anlände gästerna, två par varav ett av dem hade en treårig dotter och en 13 månaders valp. Hollie fick en ny bästa kompis i deras hund Panda, och har lekt konstant. Deras dotter satte skräck i våra katter genom att leta reda på dem och gosa med dem och försöka bära omkring på dem hela tiden... det är bara för katterna att vänja sig! Inom några år har de en sådan där jobbig sak permanent här hemma som inte riktig förstår att en katt vill vara ifred ibland. Och så kom sambons mamma med sin kattunge så att den fick vara här över natten för att slippa smällarna. Så vi har haft fullt upp med att jaga treåring som jagat katter, äta en massor med indisk mat som sambon lagat från kokboken han fick i julklapp och pratat om allt mellan himmel och jord. Ett perfekt sätt att avsluta 2018 och påbörja 2019. På torsdag åker jag till Jämtland för att fira lilljul med mamma, ta emot barnsaker som vi får donerade samt gå på dop. Det blir bara ett kort besök på grund av alla MVC-tider och att sambon åker till fastlandet och jobbar veckan därpå. Men det känns så himla bra. Jag kommer ta med mig jobb och sitta med vår hemsida. Vi ska lansera bröllopsfilm i år hade vi tänkt...
 
 
Jag hoppas ni hade ett härligt nyårsfirande!
#1 - - Nenny85.blogg.se :

Hahaha... Står det inte på Facebook är det ju inte sant. <3

Svar: Eller hur! ;-) Så jag och Adam är fortfarande inte ett par, för det står ju inte på Facebook!
Annie Brickman