När man gör sig redo för dop

 
God morgon! Jag var tvungen att testa den där plugin-funktionen alla kör via Instagram för att se vilka ens mest gillade bilder är. Jag blev faktiskt väldigt förvånad när jag fick se mina! Ofta en bild på en nyvaken Annie kan ligga i topp?! Men resten, dem förstår jag ju. Hollie som valp? Hon var ju alltför underbar. Hollie som vuxen? Ja, hon är ju fortfarande underbar. Hollie och Maiko som gosar? Ja, det är ju minst lika underbart! Husköpet? Ja. Förståligt. Nyheten om den växande familjen? Föga förvånande. Men skogsbilden? Och bröllopsbilden? Eller videon på Hollie som lekte i snön? ja, det var verkligen en massa överraskningar!
 
Min privata instagram är ju inte gjord för att vara inspirerande eller för att vara spännande. Det är egentligen bara ytterligare en kanal för mig att sprida kärlek eller humor när jag känner det eller upplever någonting roligt eller mysigt. Så det är roligt att dessa bilder/filmer spridit mest glädje under 2018! 
 
Men nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för dop. Jag ska fotografera det och vara gäst, så det blir roligt. Jag fotograferade barnet både i magen och som nyfödd så det är jättekul att få hänga med på dopet också! Det är en av sakerna jag älskar med fotografi, att fånga livets ögonblick och vara delaktig när livet händer! Ha en fin lördag!
 
#1 - - Karolin:

Tusen tack för idag! ❤️

Svar: Tack själv!! <3
Annie Brickman