När man saknar

 
Jag får ofta frågan om jag saknar livet i USA. Och nej, det gör jag inte, men det finns en del saker som jag verkligen saknar. Så jag tänkte att jag bjuder på en av de allra fulaste klädstilsbilderna någonsin och en liten lista på just 5 saker som jag saknar från Livet i USA:
 
1. Att ha "nära" till otroligt kända naturreservat och otroliga landskap.
Jag saknar att ha 6-9 timmar med bil till Yosemite, Zion eller Grand Canyon. Det här med att resa och framförallt att fotografera vacker natur kändes alltid ett ögonblick bort. Vi bodde ju praktiskt taget längs HWY1. Nu saknar jag bergen. Gotland har ju inga berg... men vi har annan fantastisk natur som jag ser fram emot att fotografera! 
 
2. Min skola och alla skolans möjligheter. 
Vi hade en avdelning som heter "Photo Department" där du kunde checka ut i stort sett vilken utrustning du ville. Det fanns typ allt. Blixtar, kameror, objektiv, rubbet! Nu är jag mer begränsad till den utrustning jag äger. Även om jag lärt känna några fotografer som fotar med samma system här på ön och vi kan låna objektiv av varandra, vilket är underbart!
 
3. Ranch till pommes frittes.
Alltså, att dippa sina pommes i ranch, helst en riktigt krämig sådan, det är livskvalité! Jag har fortfarande inte vant mig vid att det i Sverige alltid ska vara ketchup till pommes... Några hamburgekedjor har börjat sälja det, men det smakar inte alls samma.
 
4. Att det alltid är varmt och solsken när man vill göra DIY-projekt!
Jag har sådan lust att slutföra projekt hemma, men jag har ingenstans inomhus som är välventilerad. Jag  har inte heller någon yta under tak som är stor nog när det regnar eller liknande. Jag behöver just nu såga en massa lister, men det är några grader kallt ute och föga motiverande att stå under bar himmel! Då måste man klä på och av sig hela tiden medan man springer emellan rummet listerna ska in i, och sågen utomhus! Varken smidigt eller praktiskt. Därför har jag sljutit upp jättemycket till våren, vilket jag tycker är trist! I kalifornien kunde jag stå på balkongen eller i farstun oavsett årstid.
 
5. Jag saknar outlet-affärerna!
Det fanns särskilt två kedjor jag tyckte om, Marshalls och Ross. Dem sålde det som inte var trendigt längre eller överskott från andra butiker. Jag är ju helt ointresserad av mode så jag tyckte att dem hade jättemycket roligt. Och till bra priser! Halva min garderob kommer från de där butikerna, och en hel del inredningsdetaljer.
 
Bilden är från min och sambons resa till Zion 2017.
#1 - - Dan Brickman:

Jag är säker på att du och Adam kan göra en ranch sås som är bättre än den som fanns i USA iofs. Då blir det ju knappt något du saknar :)

Svar: Haha eller hur! :-D Det frår bli nästa projekt!
Annie Brickman