När man åkte en sväng till Fårö

"Det är det perfekta jobbet" funderade sambon högt när vi skulle kliva in i bilen igen efter att ha fikat på Sylvis Döttrar.
"Vilket då? Att jobba på café?" frågade jag förbryllat och sneglade på de allt annat än glada, unga sommarjobbarna som log sina söta tandställningsleenden mot varandra men som inte hade riktigt samma gnista när de betjänade kunderna.
"Nej, vårt jobb så klart!" suckade sambon. "Att kunna ta med familjen ut så här i samband med jobb."
Och ja, det kan jag inte annat än att hålla med om! Jag hade ett möte med ett brudpar på Fårö, och passade på att ta med familjen. Sambon är ju en del av jobbet och jag kollade med paret om det var okej. Det var mer än okej - tydligen är jag inte den enda som tycker om att gosa bebis. Så vi hade möte i deras sommarstuga, och sedan for vi vidare till Sylvis döttrar och sedan ut så långt norrut vi bara kunde. Där gjorde vi absolut ingenting, satt vid vattnet och kastade enstaka stenar till Hollie. Hon älskar att jaga plaskandet i vattenbrynet.
Det var bara en så otroligt härlig paus i allt. Just nu är det mycket att göra på jobbet, för jag sitter och redigerar en hel del både film och foto. Till helgen har vi ett bröllop till, så då blir även lördagen arbetsdag. Så då är det skönt att ta en paus i redigerandet, lämna datorn en stund och bara njuta av den vackra sommaren.
Jag lämnade min väska hos sambon medan jag gick och fotograferade lite, och sedan fick jag inte tillbaka den. Han tyckte det var en perfekt babyhållare. Tur att den var full med blöjor och en filt till henne, så satt hon mjukt och skönt där i. Hon verkade nöjd med placeringen. Min sambo älskar att hitta på praktiska lösningar som vi andra ibland tycker är lite udda. Men tja, varför inte?
Sambon hade i alla fall rätt. Vi har världens bästa jobb och Livia har det så bra med att få mycket tid med bägge sina föräldrar. 
#1 - - Dan Brickman :

Denna allvarliga och betänksamma lilla tjej 😘

Svar: Visst är hon underbar! :-D
Annie Brickman