När man säger hej då

Jag tog dessa bilder häromdagen, men det är först idag jag gör det jag tänte göra när jag tog dem... säger farväl till storlek 50. Nu sorteras det bort och packas ner i väntan på syskon. För nu satt det väldigt tight. Vissa plagg passar fortfarande, men nu är det 56 och vissa 62-plagg som gäller. Hon är fortfarande liten för sin ålder, så 56 kommre nog att räcka några veckor till. Jag tycker att hon blivit så himla stor! Jag tänker att hon nästan dubblat sin vikt sedan hon föddes. Sedan ser jag henne i sin pappas famn och jag inser hur liten hon är. Men vår nyfödda bebis är borta och ersatt av ett litet spädbarn, med vaken och klar blick, ett stort leende och ett fantastiskt morgonhumör!
Idag vid lunchtid åker vi till fastlandet! Det ska bli så roligt! Det är därför jag går omkring och sorterar kläder... det ska ju packas en hel del nu. Jag och Livia är borta i nästan två veckor, så det kommer ju att behövas en del. Först idag ska vi lämna av Livias pappa i Stockholm, fortsätta till Uppsala och tillbringa natten hos min syssling med familj. Efter det blir det Hallstahammar, Ramnäs, Västerås och Grebbestad. En hel del åkande, en hel del fikande, ett bröllop, lite loppisrundor och förhoppningsvis några kära återseenden!
 
Ha det fint så länge!

P.S: Amningsnapp. Den bästa uppfinningen i världen. Wow. Hur överlevde kvinnor innan den uppfanns?! 
 
0 kommentarer publicerat i Barn, Personligt;
Taggar: Barn, Bebis, Roadtripp, amningsnapp, barnkläder, bebiskläder, bebistid, packa, storlek 50, tiden går fort, växtvärk