När det är första mars

Vad hände?! Jag trodde tiden skulle stanna av efter jul, men den verkar ha snabbat upp? Jag insåg nyss att vi är inne på vecka 32 och enligt min app så har vi sju veckor kvar innan bebisen är här! Vad hände där, egentligen?! Sju veckor?! Den är ju nästan här! Det är hög tid att börja med barnrummet... 
 
Jag får en chock varje gång jag ser mig själv på kort. I spegeln tycker jag inte alls att jag är stor, men på bild är det som om magen dubblat sig. Sedan är det så otroligt olika beroende på hur den lille ligger. Just nu vänder och vrider den sig jättemycket, ena stunden känner jag hur den ligger på tvären, i nästa gungar och kränger det så in i norden, och sedan ligger den med huvudet ner och fötterna upp. Den sparkar inte mycket längre, utan vrider och vänder sig och knuffar eller sträcker på sig. Det är riktigt mysigt, men också läskigt eftersom den blivit så kraftfull! Och magen får lite olika form beroende på hur skrutten ligger.
 
Annas då?
Det är nästan skamligt att må så bra som gravid som jag gjort hittills. Visst, foglossningen är störande, men jag kan stå ut med den. Jag har fina värden. Allt ser jättebra ut. Jag är pigg, förutom ytterligare en förkylning som bröt ut under natten mellan tisdag och onsdag. Men den är på väg att avta nu och jag taggar inför helgen, då min mamma kommer på besök! Vi ska pyssla och förbereda för den lille knatten! Och fika, mysa och låta hundarna rasa av sig. Gå på en föreläsning om hundfoder och ta med mammas hund till draghundsklubben.
 
Jisses. Snart är lillen här!
 
V32 enligt appen, vecks 31 enligt BM.