När det går framåt!

 
I veckan har det hänt saker! Jag har fräst ut lister och satt upp i bilioteket! Nu saknas det bara två lister, och dem ska jag skära ut med karvsnitt. Men jag gör klart bibioteket under tiden. De kan sättas upp senare när dem är klara, så behöver jag inte stressa med dem. Så nu ska det städas idag, dammsugas och torkas av, så att jag kan spackla, sedan ska det slipas och så får vi se om jag hinner grundmåla idag! Jag är så taggad. Äntligen händer det något!
 
 
Det fanns inga lister på någon av öns byggvaruhus som jag tyckte om, alla var traditionella fönsterlister eller jättetråkiga, så jag lånade hem handöverfräsen som mamma köpte förra året. Eller, lånade och lånade... mamma sa åt mig att behålla den så kan hon låna den av mig vid behov, eftersom jag använder den mycket mer än vad hon gör. Så jag har stått ute i vårkylan och fräst lister i olika mönster mellan regnskurarna, envis som jag är. Det blir så himla bra. 
 
Så nu har jag ritat ut ett mönster sambon fixat fram genom att googla och beskära en bild han gillade. Så det här lär ta mig en evighet att skära ut, men nu är han lite delaktig också! Och det blir ju personligt!