När man ätit hemgjord Fish n' chips

 
Någonting av det gulligaste jag vet är när sambon ropar "Annie, kan du inte ta bort på det här?" efter att ha lagat mat. Då vet jag att han är extra stolt. Jag blir så bortskämd med god och bra mat här hemma och det är så fint när han provar någonting nytt. Som Fish n' Chips, alltså friterad vit fisk och pommes. Nog blev hans pommes mer som klyftpotatis, men det var så himla gott och det var hans första försök! Jag var så himla imponerad. Fish n' chips var en av våra favoriträtter i Santa Barbara, vi brukade gå bort till Piren och dela på en portion. Sambon hade till och med listat ut hur man gjorde "tartarsause" som på svenska blir remouladsås. Han provade två varianter, en med ströbröd och en gjord med panko. Jag märkte ingen skillnad, men han själv tyckte den med panko blev bäst. Jag älskar det här med sambon, att aldrig veta vad det blir till lunch eller middag. Jag känner mig så lyckligt lottad som har en matlagningsintresserad partner!