När man beställt några klänningar

Från Wish, storlekarna M och L.
 
Jag har beställt några gravidklänningar. Två stycken från Wish i två olika storlekar, den ena är grå och den andra i rosa. Jättefina och festliga. Men då jag inte litar på Wish så beställde jag även tre stycken via ett för mig okänt företag som heter Peekkabo. Då alla klänningarna kommer från Kina, får vi se om dem kommer fram innan jag fött. Men de är väldigt fina och tanken är inte att de är för mig utan för andra kvinnor när jag fotograferar. Så det gör inte så mycket om de inte kommer i tid för "mig" att använda den här gången.
 
Från Wish, men den jag beställt är rosa, i M och L.
 
Från Peekkabo köpte jag en enkel sommarklänning i vitt, för mindre uppstylade bilder. Sedan hittade jag två stycken romantiska drömmar, en helvit och en grå variant. Den grå har jag spanat på länge, för jag tycker den är helt otrolig. De två andra är mer enkla för mer "vanliga" bilder. Jag tänker att ihop med lite rekvisita så kommer alla klänningarna att bli riktigt fina både i studion och utomhus. De tre från Peekkabo är i M, så om de är bra och företaget seriöst köper jag nog fler storlekar, men jag ville prova först. 
Från Peekkabo, mer avslappnad men vårig.
 
Drömmen är att kunna erbjuda kvinnor att hyra en fin klänning under sin fotografering. Få har ju fina gravidklänningar, särskilt om man är höggravid under vintern. De allra flesta jag känner till går oftare i mjukiskläder och då känns det härligt att kunna erbjuda dem att få fina bilder på sig själva i klänningar som är riktigt fina även om de själva inte har någon speciell gravidgarderob. Det är ju inte så att klänningarna slits av att användas under enstaka fotograferingar. 
Från Peekkabo, tänker att den här kan bli fin till lite rekvisita!
 
Gravidfoto är någonting som jag blivit intresserad av i och med min egen graviditet. Innan dess har jag inte tänkt särskilt mycket på det. Men jag känner mig så himla fin nu som gravid och vill föreviga det, och så hoppas jag att fler får känna. De flesta verkar inte känna sig fina som gravida, så därför känns det fint att få dem att känna så i alla fall för en dag. Jag tycker att gravida är jättefina. Jag hoppas att klänningarna kommer snart och att dem är fina nog för kvinnorna som ska bära dem framöver.
 
 En grå dröm från Peekkabo. Den här hoppas jag hinna fotografera mig själv i! Älskar den.