När man invigt grillsäsongen

 
Förra årets favoritsyssla var att vandra ner till havet med en filt, lite mat och en tändare. Hitta lite torra grenar på vägen och få igång en brasa på stranden för att sedan inta ett mål mat där ute i sällskap av vågorna medan Hollie trofast stod i vattenbrynet och hoppades att någon skulle kasta stenar så att hon fick jaga plaskandet. Och nu förra veckan invigde vi den här sysslan för året.
 
Jag var riktigt anti. Jag ville inte alls ut i kylan (det var inte många plusgrader) och jag var förkyld så in i norden. Men sambon gav mig en valpblick som till och med slog Hollies, så vi begav oss ner just efter att solen försvunnit bakom horisonten. Det var kallt och det blev snabbt mörkt, men när elden tog sig blev det väldigt mysigt.
 
Jag hade kameran med mig, dock med dåligt batteri. Men jag tänkte ju inte knäppa så många bilder, så det gjorde ingenting. Men när gradantalet droppade mot noll dog batteriet och jag önskade jag tagit med mig ett fulladdat istället. Det var så mysigt att fotografera elden. Eld och glöd är så förbaskat vackert. Men nu har vi invigt den här grillsäsongen och det kommer många fler tillfällen att fotografera eld. 
 
Jag längtar efter fler plusgrader!