När sambon fyllde 29

 
I lördags firade vi sambons födelsedag! Det har varit en hel del planerande. Jag ansökte som sagt till en silversmideskurs, men den blev full och jag hamnade på reservlistan. Så fort jag fick beskedet om att jag var antagen till en extrainsatt kurs, och att det skulle bli helgen när sambon fyllde år, satte kugghjulen i hjärnan igång.

Det var sambons första födelsedag på Gotland på säkert 8 år, så jag ville inte missa den. Samtidigt ville jag inte heller avstå kursen, som i så fall skulle gå igen till hösten men då var det inte heller säkert att jag var garanterad en plats. Så tanken slog mig, att sysselsätta sambon med någonting riktigt roligt under dagen. I samma veva klagade han på att han inte umgåtts med sina grabbar på ett tag, så jag fick en idé. Jag startade en grupp på Facebook och bad killarna om hjälp. De var helt fantastiska och planerade in paintball, lunch på Mels Hamburgebar, ölprovning och sedan klättring. Jag skulle väcka honom på morgonen och se till att han fick i sig frukost, sedan skulle grabbarna överraska honom och hämta upp honom. Så skulle vi andra möta upp dem på kvällen. Sagt och gjort! Det blev verkligen en lyckad dag!
Jag väckte sambon (som somnat på soffan) och tog med honom till sovrummet där jag tänt levande ljus och fixat frukost och lite presenter. Vi hade en supermysig morgon innan jag stack, och han blev upphämtad. Jag lurade i honom att det skulle komma en elektriker vid 10-tiden, så att han skulle hålla sig hemma. Sedan körde dem paintball tills de ala var helt slut, åt sen lunch, skippade klättringen och njöt istället av öl och dricke-provningen innan vi tjejer anlände. Vi grillade och åt en sen middag ihop innan det blev lite tårta och sedan hemgång. En mycket mysig dag och framförallt en fantastisk dag för sambon. Han älskar överraskningar, presenter och att få vara social, så för honom blev det superbra. Han tänkte inte alls på att jag var på kurs 9-16 utan var helt fokucerad på att ha roligt. Det blir svårt att slå det här inför hans 30-årsdag nästa år! 
 
Morgonmys på födelsedagen!
 
#1 - - Dan Brickman:

Nästa år fyller Adam 30. Börja planera redan nu ;)

Svar: Eller hur! :-) Det här blir svårslaget!
Annie Brickman