När sambon hamnar i tidningen igen

 
För någon eller ett par veckor sedan kom ju Gotlands Allehanda förbi på spontanbesök efter att ha hört om att det bodde en nyinflyttad man i huset. Det resulterade i en artikel om en "växande socken" där min gravidmage fick vara på förstasidan. Jag läste artikeln på nätet och fick bilderna skickat till mig från diverse håll vilket var jätteroligt, då vi själva inte har papperstidning. Bilden ovan är en printscreen från artikeln.
 
Och i morse kom en av dem tillbaka för att prata med sambon om serien Jägarsoldat. Det blev en riktigt lång intervju och en rolig fotografering. Som fotograf är det jättekul att se någon annan arbeta och hur dem tänker. Tidningar tänker inte alls på ljus på samma sätt som bröllopsfotografer, utan här handlar det om vinklar. 
 
 
Så nu hamnar troligtvis sambon i tidningen nästa helg också. Jag kommer nog synas med på någon bild, och Hollie kommer att vara med på många. Hon var en storfavorit hos fotografen! Det ska bli riktigt kul att se vad tidningen skriver. Sambon älskar att prata och om jag inte förstod det helt fel var reporten här i typ två timmar. 
 
 
Så nu är sambon supertrött men glad och redo att fortsätta redigera.
 
#1 - - Dan Brickman:

Fotografen tänker på vinklarna och reportern på hur han ska vinkla storyn ;)

Svar: Haha japp! :-)
Annie Brickman