När man fotograferat tvillingar

 
Ja, det här är mitt liv just nu och så här kommer min sommar att se ut. Jag kommer att redigera med en liten tjej på bröstkorgen. Hon verkar helt okej med det, för tillfället. Det här med amning är någonting jag är väldigt fundersam till, för jag förstår inte grejen med att det är en grej folk funderar över? Jag tror att folk allmänt gillar att irritera sig på andra för att glömma bort sina egna problem. Hur kan det vara irriterande att mata sitt barn? Egentligen? Det är väl som med tavlor man inte tycker om - dem köper man inte hem oc hänger på väggen. Ser man någon som ammar och man av någon anledning finner det stötande, varför kan man inte bara titta bort? Jag har hittills bara fått fina kommentarer när jag ammat, men bara det här att man kommenterar det finner jag underligt. Man kommenterar ju inte folk som äter annars...
 
Nog om det, förra veckan redigerade jag dessa bilder, som jag tog veckan innan dess hemma hos flickornas föräldrar! Jag gillar avslappnade bilder där man inte "bråkar" så mycket, men lite poserande blir det ju ändå när modellerna är två fantastiska flickor. Dessa tvillingar kommer kanske bli klasskamrater med min skrutt i framtiden, vilket är en härlig tanke. De är bara 8 dagar äldre än Livia. Det är så roligt att träffa andra med barn i samma ålder, som går igenom samma saker. Även om dessa fantastiska människor går igenom allt dubbelt så mycket som oss! All eloge till dem med flera barn. Jag tycker ett barn är mycket jobb! 
 
Jag längtar tills vi får tag på och flyttar in i en riktig studiolokal, så att det blir enklare att ta riktigt bra bilder. Förhoppningsvis hittar vi en lokal innan sommaren slutar!
Så fina flickor!