När man lämnar ön en sväng

God morgon! Vi vaknar strax efter solen idag för att hoppa på fastlandsfärjan. Hela familjen åker iväg på äventyr, kombinerad semester och jobb. Jag ska mysa med bebis och släktingar, eller om det var så att jag ska åka och låta släktingar mysa med bebis... sambon ska på möten och någon liten kurs efter att först lämna tillbaka sin militära utrustning. Han slutar nu sista maj, officiellt. Så blir han pappaledig istället, och jag avslutar tillfälligt min mammaledighet för att inviga bröllopssässongen. 
 
Så idag bär det av mot Karlsborg och sedan några dagar i Jönköping innan vi åker upp till Hallstahammar och Ramnäs. Jag älskar dessa tidiga mornar, när solen precis vaknat och man lyckas smyga upp utan att lilltjejen vaknar för att dricka morgonkaffet i lugn och ro innan hon vaknar och kräver att sitta i famnen. Det ska bli spännande att resa med henne idag! Det blir hennes första, längre bilresa. Önska oss lycka till...!
Jag plockade av lite tulpaner som växte i häcken i fredags. De hade inga blad, eller, de var pyttesmå, men jag tyckte stjälkarna var riktigt fina. Så dessa tulpaner har prytt köket över helgen.