När släkten trillade in genom dörren!

 
Vilken helg vi haft. Jisses! I lördags väntade jag mig att min moster och min kusin skulle komma på besök på vad jag antog var en mor & dotter-helg för att fira mors dag tillsammans. Jag hade inte hört så mycket i förväg, bara fått ett sms från min moster som frågade om vi var hemma just den helgen. Dagen innan smsade jag och frågade om dem skulle komma, och i så fall när. Så jag var någolunda beredd på besök efter klockan halv tre när lördagsfärjan anlänt i hamn. Och vid halv fem-snåret trillade det mycket riktigt in en moster och en kusin genom dörren, med orden: "Vi liftade hit!". In genom dörren trillade ytterligare ett par personer och en hund. Närmare bestämt min mamma, mormor och hunden Tova! Lyckan var total!
Vi fikade och pladdrade hela lördagen, och på söndagen åkte jag, moster och kusin (och Livia, såklart!) till Lojsta hed och tittade på hingstsläppet. Så himla roligt, och vilken vacker hingst dem har i år! Drömmen vore ett föl efter honom till Livia i framtiden... mors dag firades sen med tårta och blommor. Sambons mamma kom över till lunch, vi grillade och hade en fantastisk eftermiddag! På kvällen åkte vi till sambons pappa och fru på middag, så vi hade en fantastisk och social dag, den mest firade mors dag någonsin! 
Så söta! Älskar gotlandsrussen!
#1 - - Néa:

Satans havremoppar som har mage nog att visa sig när JAG inte är med och efter hur länge vi letade!!! Och ja till ett russ till Livia! :D Eller en welsh mountain ;D

Svar: Hahaha hingsten var supersnygg!! :-D Tar gärna tt föl efter honom till lillan! <3 :-D Kom hit!
Annie Brickman