När vi är i Furusjö istället

Om den här stugan kom ut på marknaden skulle det säkert stå någonting i stil med "Romantisk, lantlig stuga med drömläge vid sjö, med inglasad uteplats vid strandkanten" och det hade inte varit någon form av överdrift. Den här lilla stugan, med litet gästhus, bebos av en av sambons allra närmaste vänner och hans sambo. Det är hennes familjs sommarstuga, men hon och han har bott här i drygt två år och stormtrivs. Vem skulle inte?
Vi har tagit det lugnt här och njutit av att vara ganska lediga. Livia har blivit gullad med och hundarna haft roligt. Sambon och kompisens tjej har paddlat kajak och paddleboard på sjön. Jag har ammat typ varannan timme. Lilltjejen är väldigt hungrig och vaken just nu. Väldigt roligt!
Hollie simmade ut till kajaken för att kolla så inte husse drunknade, innan hon lade sig på däcket för att torka. Söta, knasiga hund! Vilken dröm att bo så här, eller ha en sommarstuga just bredvid sjön på det här sättet. Det får en att tycka att man köpt fel hus ändå... nästan. Det får oss i alla fall att vilja ha en inglasad byggnad på tomten!
Här satt jag och ammade och kompisen tog emot jobbsamtal. Prima dag!