När det är lördag

 
God morgon! Jag sitter och ser Livia krypa runt och lyssnar på "He-he-hej" och "Ba-Ma-ma-ba-da". Hon upprepar ljud till en helt annan grad, men bara när hon känner för det. Hon har sagt "mamma" säkert tio gånger, och "pappa" ett par. "Hej" säger hon väldigt ofta. Men ber man henne, då tittar hon bara lugnt på en med intelligenta ögon och vänder sig högtidligt bort. Här pratas det minsann inte på kommando!
 
Idag är det lördag och sambon åkte alltså igår. Jag är hemma med tre underbara små monster, Hollie och Geisha. Man blir i alla fall inte uttråkad när man har kattungar och en bebis i huset. Kattungarna hittar roliga saker att leka med och petar ner dem på marken, där även bebisen kan dela på bytet när dem tröttnat. Saruman särskilt gillar Livia. Han lägger sig helst på henne och när hon står längs möblerna hoppar han gärna på och slår henne på fingrarna, utan klor, och hon ler stort. Någon gång lär dem ju riva henne, men än så länge är dem tuffa mot varandra och gulliga mot oss andra.
 
 
Idag blir det fullt upp! In till stan med Livia för att gå på second hand och sedan möta upp sambons mamma för julmarknad och en sväng till Växthuset Linds, som har 140 års jubileum. Förhoppningsvis att min svärmor har lust att ha Livia några timmar efter det, så kan jag avsluta ett redigeringsjobb också. Idag blir en rolig dag! ha en fin lördag ni också!
 
#1 - - Lisa:

Men gud så söta :) Kul att gå på loppis :)

Svar: Så roligt! <3 Tack!
Annie Brickman