När man köpt en liten hallspegel

 
Det här lilla skåpet satt i huset när vi köpte det. Både jag och sambon älskar sådana detaljer, mörkbetsat trä och dekorerat. Minimalister? Nej, det är vi absolut inte. Jag har lärt mig från inredningsprogram att vi är eklektiska bohemer. Nåväl, det här skåpet sitter i hallen, på en smal liten vägg som inte går att göra så mycket med. På motsatt sida finns en likadan vägg, som varit tom sedan vi flyttade in.
 
Men inte nu längre! Jag hittade en liten spegel på loppis! 35 kroner och det har nog varit en lampett, för det finns ett litet hål i den nertill. Den kommer nog att få bli lampett igen när jag får tid, men just nu hänger den mitt emot skåpet. Jag älskar den!
Den behöver dock putsas... det såg jag först när jag lagt in bilden i datorn. Jaja, det ska ju ändå julstädas snart. Lite oputsade dekorspeglar har ingen dött av. 
 
Däremot älskar jag inte väggfärgen. Den är väldigt gul. Jag funderar på om jag ska måla vitt istället, eller någon annan färg. Jag har grått kvar från barnrummet, och vitt kvar från vardagsrummet, så det är egentligen bara att köra igång. Eller, inte så bara, för vi har ju ett litet krypande troll som ställer sig mot väggarna. Så måla väggarna vill jag göra när hon inte är hemma. På tal om hemma! Så här ser jag ut när vi är hemma: 
Hår som lossnar ur flätan och morgonrock. Bästa stilen när man är mammaledig!
 
#1 - - Lisa:

Så fint, både skåpet och spegeln :) Älskar loppisar, man kan göra så mycket fynd :)

Svar: Tack!! <3 Samma här, så roligt!
Annie Brickman