När man ropar Hej från Ramnäs

Mobilbilder från de senaste dagarna!
 
Hej där! Jag sitter på sängen och väntar på att Livia ska vakna - för sedan ska jag fotografera för ett företag här i Ramnäs. Det ska bli jättekul. Jag och Livia är här tills på Söndag, sedan åker vi hem. Alla dagar är så himla roliga och innehållsrika; igår var vi hos min farmor hela dagen och träffade Livias morfar, moster och gammelfarmor med flera, idag är vi på Tersmedenska Herrgården och hänger samt fotograferar. imorgon blir det mys med syrran och farmor på Åsby (affär, chark och minipark med djur) följt av besök hos farfar. På lördag blir det antagligen IKEA och så är det första adevnt med hemresa på söndag. 
 
Båtresan hit var supermysig! det är så intressant att se hur mycket barn älskar andra barn. Jag hängde i lekhörnan med fyra barn i 3-6 års åldern som ville turas om att krama Livia. Hon i sin tur fick dra lite i deras tröjor och kravla efter dem när dem sprang. Hur festligt som helst när man inte ens är 8 månader! Bästa kompisen under resan var en urgullig 3,5 åring som visade henne och mig hur man ritade med kritor och hur man sprang. För att springa, det var himla kul det. Och Livia försökte krypa efter...
 
Nej, nu vaknar hon! Vi får se om jag hinner blogga någonting mer innand et är dags att åka hem, om inte annat, ha en trevlig helg och första advent!