När man visar fler Livia-bilder

Dessa bilder tog jag samtidigt som höstbilderna, med baktanken att ta en fin bild till svärmor på hennes födelsedag. Vi klär sällan Livia tjejigt, medan svärmor är en mer "tjejig" person, så jag tyckte det var roligt att faktiskt använda rosa och blommor. Sambon var inte jätteimponerad, men jag tyckte hon var supersöt.

Jag lade henne på vår säng och hängde upp en filt halvvägs upp på garderoben, så den blev en "backdrop". Jag hämtade en av mina blixtar och fyrade den i väggen bakom mig och fotograferade med mitt 70-200mm för att få en härlig, suddig bakgrund. Jag tycker att det är roligt hur man kan fejka en studio när det handlar om att fotografera så små personer. En säng, en filt och en blixt. Svårare behöver det inte vara. Det svåra var att få Livia att se glad ut. Men några av mina favoritbilder är dessa, där hon gör typiska "Livia-miner". Bilden när hon log var den svärmor fick. Det är mer klassiskt att ha på väggen. 
Blomkransen är från H&M och är många år gammal. Pyjamasen är en ekologisk sak som vi köpte på Maxi när dem reade ut sommarsortimentet. Det är ett av de få rosa plagg vi köpt. 
 
#1 - - Dan Brickman:

Hon är ju supersöt när hon ler eller skrattar men jag gillar verkligen hennes fundersamma min :)

Svar: Samma här!!
Annie Brickman

#2 - - Inger:

Haha, ja på en av bilderna ser hon faktiskt ut att hålla med sin pappa. Fast visst är hon ursöt. Tycker sista bilden är fantastisk.