När det är årets jobbigaste dag

 
Är inte första april den jobbigaste dagen på året? Man vågar ju typ inte prata med någon eller kolla nyheterna? Det är så lätt att bli lurad. Jag och sambon är bägge lättlurade. Hoppas Livia blir smartare än vad vi är! Men första april är en lite rolig dag för mig, för det var den dagen som mitt bibliotek blev inflyttningsbart! Mitt favoritrum i hela huset. Ovan ser ni hur det såg det ut 1 april 2018.
Morgonen första april 2019, så hade grundfärgen torkat och jag började dekormåla trämönster. 
 
Morgonen 1 april 2019 hade grundfärgen torkat och jag ägnade dagen åt att dekormåla. Det gick fort, tunna lager som torkade på någon timme, så jag kunde köra nästa lager på bokhylla 1 när bokhylla 2 var färdig. Det finns en teori om att Livia föddes tidigare just för att jag låg och målade dessa bokhyllor... i så fall var det lätt värt det! Och jag hann ju klart innan hon kom.
 
Mobilbild på hur det ser ut EXAKT just nu. Kaos inför en fotografering!
Idag på första april är det några detaljer som väntar. En elektriker ska komma och fixa lamputtag över fönstren, så jag kan hänga upp mina fönsterlampor, samt ett eluttag vid gungstolen i väggen. På sikt ska vi sätta upp ett element också, men det fungerar bra utan så vi väntar med det. Sedan saknas dekorlisterna som ska upp, vilket jag äntligen löst hur jag ska göra, så det blir gjort nu i vår eller tidigt i sommar. Annars är det nog helt klart. 1 april 2021 kommer det vara helt färdigt i alla fall. Inte en chans att jag följer i mammas (och många andras) fotspår och sätter upp listerna först vid en husförsäljning eller inte alls... det här huset ska inte säljas och det ska inte stå ofärdigt för alltid. Ett projekt får ta ett år, men inte mer, då får jag panik! Sedan kan detaljer dröja längre, för det är helt okej att livet kommer i vägen.
Bilder från igår, i helgen och när gungstolen blev klar.
 
#1 - - Dan Brickman:

Jag har hittills inte läst eller sett ett enda skämt så det kan nog utebli i år av kända skäl.

Svar: Hoppas det!! :-)
Annie Brickman

#2 - - Nenny :

Jag känner minsann igen en av de där bilderna i bokhyllan... Vågar nog säga sommar 2013 på den dessutom... Med lokation nedanför strandpromenaden i Visby. ❤️❤️❤️ På tal om det: Tack för senast!

Svar: Helt riktigt!! :-D <3 <3 <3
Annie Brickman