När Annie får välja

God morgon! Jag är uppe med tuppen och jobbar lite medan Livia och sambon tar sovmorgon. Jag tänkte visa lite bilder från min absoluta favoritplats i huset. En plats jag drömt om hela mitt liv, Vi kallar det biblioteket och för ett år sedan var det bara kaos. Det har stått beboligt sen veckan - eller egentligen dagarna innan - Livia föddes. Det är fortfarande småsaker kvar att fixa här inne, eluttag, element, de sista listerna. Men här sitter jag flera timmar varje dag. Mitt krypin.
I hörnet står listerna som jag håller på att karva. Det kommer nog ta fart nu när våren kommer och Livia kan krypa omkring i trädgården och utforska medan jag täljer. Det längtar jag efter! Man kan inte tälja eller karva med en bebis i famnen. 
 
Här står även mina gamla troféer och i en låda på hyllan ligger mina medaljer från åren då ja var friidrottare. Jag brukar använda en av pokalerna som ljusstake. I hyllan står böckerna jag älskar. Oömmast längst ner och mer ömtåliga utom räckhåll fö Livia. Sambon har dumpat en kamera på rigg här. Jääättesmart... perfekt Livia-höjd på den.
På andra sidan står en fellevererad kartong vars ägare ska få tillbaka den nu i februari. Tills dess står den här då den är ur vägen. Jag älskar min nya förvaring för viktiga papper! I den lilla lådan ligger visitkort och fakturor eller viktiga saker jag ska komma ihåg står där tills jag tagit itu med dem. Så smidigt! Två kakelplattor med möbeltassar under ligger här permanent så att jag kan placera té, kaffe eller vattenglas på en säker plats. Jag har nästan alltid en kopp varm dryck när jag sitter här.
Dessa ljuslyktor köpte jag på indiska för typ 10 år sedan, och de är tända varje kväll. De är ju kattsäkra, och får perfekt plats på den grunda fönsterbrädan. Jag ska skriva ut en ny bild och sätta i ramen över Hollie, frågan är bara på vad.
 
#1 - - Dan Brickman:

Det är konstigt men du har mycket rätt i att jag kan vara en minimalist när det gäller möblering och framförallt prydnadssaker men jag undrar om jag skulle bo helt själv i flera år hur det skulle se ut om jag tillät mig att ösa på lite med inredningen. Ditt krypin exempelvis tycker jag ser väldigt mysigt och hemtrevligt ut.

Svar: Haha ja det ska bli kul att se hur det blir nu när du får ett ställe du trivs i! :-D Kommer ihåg ditt musikrum, med sina två tavlor och annars väldigt spartanskt!
Annie Brickman