När man står på mässa!

 
Hej på er alla! Jag ligger i sängen på ett i stort sett värdelöst hotell och funderar på dagen. För vilken dag vi haft! Bilderna ovan är från igår eller tidigare i veckan, när vi gjorde oss i ordning för mässan. Jag tänker på hur jag handlade tapeter till mässan och på hur Livia tyckte det var super-festligt att krypa iväg så fort hon kunde så att jag skulle jaga henne. Det är nya grejen, att bli jagad. 
 
Sedan byggde sambon ihop de två diskarna vi skulle ha i montern, och jag målade dem. Vi turades om att ha Livia på ryggen. Så länge vi rörde oss var det okej, men stod vi still blev hon jättesur. Men i torsdags morgon släppte vi av henne hos barnvakten och drog till fastlandet. I fredags satte vi upp montern och det blev pizza till middag halv 12 på natten eftersom det blev så sent. 
Vi fick en extra stor monter, vilket tvingade oss att tänka om lite, men det blev verkligen toppen. Lagom mycket, lagom fint. Och vad roligt det var nu idag! På mässan har det varit massor med folk och vilka härliga möten vi har haft!
 
Sambon åt upp en halv låda geléhallon på egen hans innan mässan, så vi fick köpa fler efter att mässan stängde idag, så vi har imorgon också. Fast det vore kul med något mer nyttigt godis. Men sambon har fått välja och då blev det geléhallon. Hade jag valt hade det varit chocklad. Jag tycker inte om geléhallon. Det är säkert därför han vill ha det, så han kan få det som blir kvar, om något blir kvar!
Så här såg vi ut i morse, trötta men taggade och redo. Ovetandes om vilken fantastisk dag det skulle bli! Och när vi kom tillbaka till hotellet för att lämna av datorerna hamnade sambon på sängen. Jag funderade på att lämna av honom också, men det skulle ha blivit tråkigt att äta middag själv. Men en stund fick han i alla fall vila, innan middag. Men nu vilar vi resten av kvällen. Det är så himla skönt att sitta efter en heldag på fötterna!
Hoppas ni har en fin helg!
 
#1 - - Inger:

Så himla snygg monter! Den måste verkligen ha stuckit ut från mängden.

Svar: Tack!! :-D Ja, de flesta hade ju vitt, så vi stack definitivt ut!
Annie Brickman