När det är torsdag!

 
Dessa bilder tog jag med mobilen igår. Det började surt men blev bra. Jag besiktigade bilen och fick ombesiktning för att ena lyktans glödlampa var riktad snett... alltså, hur onödigt? Det tycker an ju de kan hjälpa en att fixa på plats. Men nej, istället ska det bokas en ny tid och betalas pengar för att bevisa att lyktan är justerad... Sverige har alldeles för mycket byråkrati ibland! Men efter det det åkte vi till vänner ute på landet som nyss byggt klart sitt hus och fått en liten bebis.Det var så häftigt att se den lille, inte ens två veckor än, och våra två stora monster! Tänk vad mycket som händer på 9 månader, men samtidigt inte! Totalt var vi tre par med varsitt barn och hund. Det är lite kul! När jag träffade dessa tjejer för ca 2,5 år sedan var vi bara tre par, ett med hund. Nu har alla hus, barn och hund, men jag tror inte någon av oss kör volvo.
 
Livia fick den här lilla kompisen på BB, för hon är en enda dag yngre. Och igår träffades vi för första dagen sedan före innan jul. Det var så kul att se våra flickor tillsammans igen. Livia är något kilo mindre och typ dubbelt så sprallig, medan kompisen är mycket mer intelligent, typ, tänker och försöker prata och verkar förstå mer än Livia. Så häftigt att de är så olika! Och så häftigt att tänka på att det om tio år inte kommer märkas alls. Visst kommer de vara olika, väga olika, tycka och tänka annorlunda. Men de är ändå mer jämna då. Och om trettio år? Då är de upp till var och en av dem att välja hur mycket eller lite de vill fortsätta utvecklas och lära sig. För man slutar ju aldrig. Det är nog det häftigaste av allt!
 
#1 - - Anki:

Surt med bilen, jag hade samma problem en gång men då fixade dom det där på besiktningen bara. Jag hade väl tur då!

Svar: Ja exakt! :-o Samma för mina vänner... och det var ingen kö eller så så det var knappast stressigt. Tyckte det var väldigt onödigt :-P Men men, bara att le och gå vidare!
Annie Brickman