När man gjort någonting läskigt!

Idag har jag varit på kontoret! Så roligt men ack så läskigt! Jag har nämligen börjat spela in en video till min hemsida, och om det är någonting jag tycker är obehagligt så är det att vara framför kameran! Men mot slutet började det bli roligt. Jag ska bygga om den från grunden och lägga dit videomaterial vilket jag längtar efter. Hemsidan blev liksom 80% klar och sedan dess har det bara varit tillfälliga lösningar och nu behöver den byggas om från grunden. 
 
En annan rolig sak är att jag hittat ägaren av den flyttkartong som blev felskickad med vårt flyttlass. Så nu hoppas jag hon svarar mig och vill ha den tillbaka. Annars har jag sparat den i två år förgäves. Jag har inte haft hjärta att göra mig av med den då den innehåller många foton och minnessaker, värdelösa för alla andra men troligtvis betydelsefulla för henne. 
 
Nu ska jag dricka upp min kopp med kaffe - inte koppen, men kaffet - och sedan ta itu med tvätten. Den behöver vikas, för imorgon åker vi återigen med morgonbåten för några dagars jobb på fastlandet. Sedan stannar jag och Livia hemma resten av månaden - så skönt!