När man visar julklappen vi gav våra föräldrar

 
Nu sitter vi på färjan mot fastlandet, och jag tänkte passa på att visa er något jag velat visa sedan typ oktober. Nämligen vad vi gav våra föräldrar i julklapp. Jo, jag är ju fotograf (om någon på bloggen nu missat det) och det blir ju en hel del bilder tagna hemma. Det är lite tröttsamt att skriva ut bilder till släkt hela tiden och tillslut tar platsen slut hemma. Sambons mamma har skojat om det, att jag måste sluta skriva ut bilder snart, annars måste hon flytta. Och så är det väl, till viss del. fast alla bilder behöver ju inte sitta på väggen, det går ju att förvara bilder i album också.

Oavsett så tror jag att vi generellt använder våra bilder för lite numera. De ligger i telefoner eller på hårddiskar och glöms bort. Därför tyckte jag att det var en kul idé att ge våra föräldrar varsin kopp i julklapp, med bilder på Livia. De älskar ju Livia allihop, och jag valde att göra ett litet kollage med favoritbilder. Mamma klagade lite på att den ledsna bilden hamnar mot henne när hon dricker ur den, men annars valde jag en bild per humör. tanken var lite att de flesta har nytta av en kopp, om inte hemma så på jobbet. En kopp man blir glad av att dricka ur eller som man känner igen. 
 
Så detta tycker jag personligen är ett roligt tips för en bra present. Personliga fotosaker! Just dessa beställde jag från Vistaprint, men varje fotoföretag har produkter man kan delvis eller helt designa själv - eller få designade åt sig med bilder man älskar. Till och med min pappa, som annars är lite anti mot muggar, tyckte om sin. Men det går ju att beställa allt möjligt, som filtar, kuddfodral, almenackor...
 
#1 - - Dan Brickman:

Jag är egentligen inte anti mot muggar men just nu finns det ca 500st här hemma dock är 495 av dom Linneas så den dagen hon flyttar så blir det ganska tomt med muggar. Just denna mugg var så fin så den var en fin present :)

Svar: Haha jag vet ;-) <3
Annie Brickman