När pappa är hemma igen!

Pappa är hemma igen efter några dagar på fastlandet! Yay! Men jag vet inte om jag kan klandra Livia för att inte vilja äta när någon kommer med en sked och det där leendet... 
 
Nu tar vi helg. Mysigt och trevligt med födelsedag för min del på lördagen och vänner som kommer förbi på mat på söndagen. Just födelsedagen blir enkel, inget firande. Jag har köpt tårta, för jag älskar tårta, men jag har inte sagt till någon att jag fyller eller bjudit in till fika. Jag gjorde det förra året för att sambon tjatade, men i år har jag skippat jag det. Jag gillar helt enkelt inte att fylla år. I år ska jag göra det jag verkligen gillar: det blir tårta hemma och sedan sticker jag på loppis/second hand en sväng. Annars tänker jag inte planera någonting. Kanske en långtur med Hollie i skogen om vädret är lika vackert som det varit under veckan.
 
En födelsedag jag dock ser fram emot är Livias. Redan nu börjar tankarna snurra. Hon fyller år på Skärtorsdagen och det vore roligt att ha ett färgglatt påsk-kallas för henne. Men vi får se, det är långt dit än.
 Nej, nu tar vi helg! Ha det fint hörni!