När man åkt på jobbresa

 
Nej, jag har inte gått under jorden! Däremot har jag återigen varit utan internet en del och annars har det varit fullt upp! Så jag passar på att uppdatera med lite mobilbilder. Vi har åkt till fastlandet tre dagar för en liten filminspelning, fotografering och möten. Vi åker hem igen natten till midsommar, så det är bara en kort-visit. Vi har bott i en underbar stuga vid en liten sjö utan internet, och filmat till sent. Vi började i Jönköping men är nu i Ramnäs. Hollie är också med oss och Livia har världens fest med människor som längtat efter henne och inte sett henne på många, många månader i och med corona!
 
Jag blev jätteinspirerad av en stenläggning som föräldrarna till våra vänner gjort hemma. Jag vill göra någonting liknande med grå sten i vår trädgård. Men det får vänta! Just nu är det jobb, jobb och jobb. Klockan slog nyss över midnatt och jag har svarat på mejl, jobbat lite och fixat det här blogginlägger. Nu måste jag smyga in och bäda. Sambon och Livia däckade för några timmar sedan i den enda bäddade 90-sängen...
 
Idag (igår, nu då) fick Livia leka med sin morfar och moster medan jag byggde lite på en hemsida. Det var svårt att säga vem som hade roligast! Och medan vi är iväg så målas vår studio och kontor. Det ska bli jätteroligt att se hur det blivit när vi kommer hem igen!
 
Så här såg det ut när vi rev bort skräp och ljudisolering i helgen som var!