När man fixat en sänggavel med inbyggd garderob

 
Vi är äntligen klara med vår sänggavel. På baksidan av den har vi byggt garderob. Ett projekt vi planerat sedan vi flyttade in men som totalt stannade upp när Livia föddes. Men nu när hon klättrar på allt känns det skönt att ha det klart - sånär på, i alla fall. Jag ska sortera ut lite kläder, en hylla ska upp och någon krok, samt belysning. och kanske ska jag flytta en av brädorna, för jag tycker en av gliporna blev för stor. Men sambon vill att vi fäster en ljusslinga bakom så att det skiner lite ljus mellan springorna, och i så fall spelar det ju ingen roll.
Men det är beboligt nu! Sovrummet är skönt att vakna i! Det var inte alls så här jag tänkte mig att den skulle se ut, men ibland så händer saker på vägen. Jag tänkte mig enbart naturfärger i olika nyanser, men sedan kändes det för vanligt och för fegt. Det här känns mer unikt, men det gör sig bättre i verkligheen än på bild. Vårt hus är svårfotograferat, med mörka hörn, få och små fönster och nu på sommaren en hel del grönt ljus som studsar in från skogen. Inget "instagram-hem" direkt. Men det är vårt, och vi älskar det.
Vi har byggt in hyllor där jag kan lägga mina glasögon, eller där vi ställer Livias vällingsflaska på kvällen. Jag ska ställa lite värmeljus på hyllan högst upp. Brädorna har jag målat och sågat till, några var som de är från början. Jag utick från mina kuddar och "smutsade ner" dem med brun färg så de inte skulle bli för starka. Nu saknas blommor i fönstren och sänglampor.
Men åh, så skönt det är att vakna här! Jag visar garderobsdelen så fort vi hängt in alla kläderna. För det behöver jag ett annat objektiv... det är ett ytterst svårfotograferat utrymme!