När man hemnetsurfade

Hur vackert får ett hus lov att bli egentligen? Det ligger ute en villa på hemnet just nu mitt i centrala Visby. Nu skulle jag inte vilja bo just där, men inredningen...! Det är bara så fint. Här hittar ni annonsen på Hemnet! Har ni strax under 20 miljoner kronor kan den här drömmen bli din verklighet! Vill ni läsa mer eller drömma er bort så som jag gjorde har ni mer info hos Fastighetsbyrån, som säljer den här fastigheten. Om ni köper den, snälla bjud över mig på kaffe! Vilket hus!
Jag tänker mig att flera av inslagen går att ta med sig till vårt hus den dag vi renoverar. Varför inte mura upp en riktig stenvägg någonstans? Hängmattan liknar redan den vi har, det saknas bara en mur intill och en supersnygg vattenkanna. Våra gröna i plast matchar inte riktigt (men vi fick ju dem med huset, så jag kan inte klaga). Men färgen på köket? Sambon tycker vi ska ha turkost kök i gästhuset. När jag ser detta kan jag absolut drömma om ett turkost kök! Med öppna hyllor i massivt trä ovanför där fina tallrikar står... och vita porslinshandtag. Jo, det kan jag absolut tänka mig!
 
Men nedan... köksbordet! Jag älskar det. Och alla halvtrappor, det känns så mysigt. Inte så barnvänligt, men fint. Och glasväggen mot köket är ju rent av magisk. Jag gillar egentligen inte öppen planlösning, men den här varianten kan jag absolut tänka mig. Vilket ljus!
Mitt drömbadrum! Inte färgmässigt kanske, men stilen. Badkar på tassar och en gammaldags stil med hintar åt det viktorianska på toalett och handfat. 
#1 - - Néa:

Wow! Mysigt! ^.^