När det närmar sig ett år!

 
 
Livia fyller ju snart 1! Jag tänkte visa lite saker vi (jag) önskar oss till henne. Ska du på barnkalas i vår kan det ju vara roliga tips även för er! Och för vår familj kan det kanske vara inspiration/hintar.
 
1. Jag vill klä Livia i våriga färger och mönster. Kappahl har just nu de finaste kläderna. Min favvo är de blommiga hängselbyxorna som typ är slutsålda i hela Sverige, så vi är många som älskar dem! Begagnat kostar de inte många kronor.
2. Jag hoppas på att få virkade bakverk till hennes kakfat (bildinspo från Pysselnabon)
3. Sambon vill att Livia ska ha en sandlåda, men pga katterna behöver den i så fall ha lock.
4. Leksaker att ha i sandlådan, så klart! Men inte en massa plastsaker. Hellre i metall och trä, färre men som håller och som är bra för miljön.
5. Vi vill fixa iordning sambons gamla spis, och då behövs det kastruller. Några stycken, helst köpta begagnade tänker jag. Men köps det nytt vill vi att det är miljövänligt, återvunnet eller att det håller för många barn och lekar i många år. Miljövänligt innebär inte alltid att det är tillverkat på ett visst vis, utan att det kan användas länge och av många så man inte behöver köpa nytt.
6. Någon form av gunga! Helst i trä eller gummi, som håller. Antingen en ställning eller en man kan hänga från ett träd. Inget barn kan ha för många gungor!
8. Legoförvaring till Livias rum! Hur kul är det inte med dessa? Livia älskar sitt duplo, och jag är säkert på att hon kommer älska sitt lego om några år. Hon kommer få ärva mängder från mig och troligen ännu mer från Adam!
9. Begagnat duplo! Helst klossar men gärna djur. Hon älskar verkligen duplot.