När en arbetsdag är helt perfekt

Nu har sambon åkt till fastlandet igen och ska vara borta ca en vecka. Jag tar hand om en tjurig men underbar liten tjej. Fem tänder på en gång, och ändå så underbar. Mestadels glad, men lätt till tårar och sover dåligt, så jag har absolut ingen tid för mig själv just nu. TV:n, som i vanliga fall sällan används av Livia, går varm med Bamse och Babar för att distrahera. Men det är okej att se på tv när man inte mår bra, tycker jag. Vi myser jättemycket just nu. Kramar och mys i soffan. Men förra veckan var Livia hemma medan jag och sambon åkte hela fem minuter hemifrån för att filma. 
Arbetsdagar som den här är helt underbara. Vi var ett väldigt litet Crew tack vare rådande omständigheter. Vi filmade "pick up:s" till en musikvideo i naturligt ljus, och det var bara en kamera, jag med en reflektor som assisterade sambon, en make up-artist och en assistent till, Melisa, som tog bilderna på mig och Adam. Och så Kim-Lian, sångerskan, såklart. Jag har nog aldrig filmat någonting så enkelt förut. Även om vi ofta jobba med små team numera var det här det minsta jag någonsin arbetat med.
Men det var helt underbart. Vi fick låna Nyhamns Fiskelägers lilla Museum, och vi fick en helt magisk solnedgång. Muan och jag har jobbat ihop tidigare på bröllop så det var superkul att träffas igen. Det var helt otroligt mysigt och jag har inte skrattat så mycket på länge. 
Nyhamns lilla museum är jättegulligt. Är ni på Gotland så är Nyhamn ett jättemysigt och pittoreskt besöksmål ca 10 minuter norr om Lummelundagrottan. Ett lugnt litet fiskeläger. Det var här vi firade midsommar förra gången och det var jättemysigt. 
Vi får se om det blir midsommar här i år eller inte.