När en lördag är över

Jag hoppas ni haft en fin lördag! Det har i alla fall vi haft. Jag har gått med i ett utvecklingsbolag och sitter numera i dess styrelse. Det är hur roligt som helst. Tanken är att utveckla de tre socknarna strax norr om oss och få fler att flytta ut på landet, få fler att gå i skola och förskola i Stenkyrka och se till att företag hålls levande på landsbygden, eftersom att allt mer kretsar kring Visby.

Jag och sambon är delvis skyldiga till den utvecklingen, för vi har ju Livia i förskola inne i Visby. Stenkyrka är jättefint, men det är åt helt fel håll om man jobbar i stan. Men från och med idag drömmer jag om att ha studio ute på landet i framtiden. Föreningen har köpt Stenkyrka Prästgård, och vinden skulle bli en perfekt studio... nackdelen är dock att det skulle behövas en hiss. Så jag kan nog drömma vidare på den punkten, om att ha studio på landet i en vitputsad byggnad, åtta minuter hemifrån omgiven av öppna ängar. Man måste ju få drömma. Livia hängde glatt med på mötet och tyckte Prästgården var helfestlig. Massa yta att springa på! Det är så härligt att kunna ta med sitt barn på saker. Hon snodde fika av de andra styrelsemedlemmarna, som inte var vana vid att inte kunna ställa ifrån sig sina finska pinnar på en stol... lyckligt barn!
Livia fick en stund med farmor efteråt och sedan var hon helslut. Hon däckade vid åttasnåret och nu sitter jag och Sauron i soffan med en kopp te och myser. Imorgon blir en helkul dag för henne, hon ska till sin tant Malin så att jag får jobba lite. Det kommer hon att älska! 
 
0 kommentarer publicerat i Barn, Personligt;
Taggar: Livet på landet, Lummelunda, Stenkyrka, Styrelsemöte, Utveckling, Utvecklingsbolag