När man visar lite vad som hänt i veckan

Tjo! Vad har hänt den här veckan, egentligen? Så mycket och så många roliga "små" saker. Bilderna är alla från mobilen. Livia har lärt sig öppna sopskåpet. Jajamän. Nu måste jag hitta en spärr till det, annars har jag plaståtervinningen över hela köket. Hon har kunnat öppna andra skåp länge, men just detta har hon inte förstått förrän nu. Hon har också lärt sig klättra upp för stegen på sin rutschkana! Jag vände ryggen till medan jag hade mamma i telefon och vände mig tillbaka för att se henne där uppe. Så nu kan man inte släppa henne utom synhåll en sekund. Hon firade bravaden inne genom att klättra upp på fotpallen till soffan och på sin barnmatstol. När man kan springa måste man gå vidare till klättring...
Sauron har varit urgullig men också urjobbig senaste dagarna. Han är ute hela nätterna och ska kompensera för det när han kommer in. Livia får dra och slita i honom bäst hon vill för hans del, men när hon tjuter av glädje att se honom söker han skydd en stund tills han inser att kusten är klar. helst vill han vara så nära henne som möjligt, men som sagt, de där glädjetjuten tycker han inte är helt nödvändiga. Förresten, så är han en fena på att le. Han ser så himla nöjd ut.
En annan som var nöjd var förresten Hollie! Jag återupptog hennes älskade drag i veckan efter att inte åkt på alldeles för länge. Nu ska vi försöka köra en gång i veckan så länge vädret tillåter, så får hon dessutom springa med bästa kompisen Otto. Livia var lika lycklig hon, för hon fick smaka på tallbarr och kottar medan Hollie sprang. Tänderna verkar inte alls göra lika ont längre, febern är borta och hon är sitt vanliga, glada jag igen. 
Det var väl det viktigaste som hände den här veckan. Hoppas nästa blir lika bra!