När man piffade upp en ljusstake

Nu låter det ju som att jag pysslat supermycket senaste veckan, men det är ju egentligen saker som hänt senaste månaden. Jag har bara hamnat efter i blogguppdateringen. Jag hittade en superfin ljusstake på Goodwill, en secondhandaffär i stil med typ Röda korset hemma. Den påminner mig lite om den jag köpte just efter att jag flyttade hit, det silvriga hornet, som vi älskat så innerligt och som använts nästan varje dag sedan det införskaffades. Men för att dem ska fungera ihop behövde den nya också bli till silver.
 Och så enkelt det är! Två lager med silverspray. Och så vips, men mycket snyggare ljusstake, som matchar den gamla riktigt väl. Ett grymt fint loppisfynd för 5 dollar som helt klart ser mer värd ut än så. Jag sprayade den med två hela lager och så fick baksidan en omgång också, så att det svarta inte lyste igenom någonstans. 
 Den här kommer att hänga med mig i många år, kärlek! <3
#1 - - Veronica Wallgren:

Åh vad fint det blev! Enkelt och så snyggt!

Svar: Tack!!
Annie Brickman

#2 - - Maria:

Den blev verkligen jätte fin.
Maria

Svar: Tack!!
Annie Brickman

#3 - - Dan Brickman:

Hur snyggt som helst :). Det kan ju faktiskt bli en liten business att köpa billiga men coola prydnader och sen göra om dom lite och sälja vidare.

Svar: Oja :-D Det är något jag skulle vilja göra i framtiden! I min lilla stuga på Gotland med tillhörande gårdsbutik!
Annie Brickman

#4 - - Jenny:

Det din far sade! Och jag hänger på! (fast det gör jag ju alltid förstås) Någon gång. Då bor vi på Gotland. Och har vår fantastiskt mysiga gårdsbutik. Och åker runt och fotograferar. Och lever livet just så jäkla bra som bara vi kan!!

Svar: Lätt!!
Annie Brickman

#5 - - Sandra och Jenny:

Så himla fint! Måste också gå runt och kolla efter liknande loppisfynd, då jag hittat grenljusstake som var i dyraste laget hehe..

Svar: Hahaha jaa, eller hur! XD Det är så mycket billigare (oftast) med loppisfynd!
Annie Brickman