När man redigerar i sitt tillfälliga kontor

Jag saknar verkligen min plats i vårt gamla kontor i Santa Barbara. När man redigerar bilder ska man inte ha färger omkring sig, så just nu är jag rätt körd. Alla rum i huset har färgglada tapeter, utom vårt sovrum nu då, men där kan jag inte sitta bekvämt. Förut satt jag alltid i matsalen, som är mest neutralt, men där kände jag mig iväg och det blev en sådan röra när sambon dessutom använde det som avlastningsplats eller mellanlandingsplats mellan sina uppdrag. Jag behöver ordning omkring mig för att arbeta. Så jag har installerat mig i den lilla hallen mellan sovrummen på övervåningen. Vänd bort från väggen är det hyfsat neutralt framåt. Jag sitter bekvämt och jag har internetuppkoppling. Det får fungera just nu. Om några månader har vi kanske råd att göra i ordning sambons gamla sovrum till ett tillfälligt kontor/gästrum. Om något år har jag kanske råd med kontor någon annanstans. Sambon har ordnat kontor i lokalerna där hans föräldrar jobbar, men det kommer han få betala ur egen ficka. Företaget har inte råd med kontor första året, även om hyran är fantastiskt låg. Bara för att någonting är billigt betyder inte det att man kan köpa det.
Men någon är i alla fall glad att jag sitter här. Jag får då och då en paus och lite uppmärksamhet från Ers Hårighet, som min lillasyster kärleksfullt kallar henne, divan nummer ett här i huset. Min katt Geisha. Jag kan inte förstå att hon är åtta år. Och snart ska hennes lilla barnbarn flytta hem till oss. Det blir vårt sista husdjur på många år, för nu är familjen komplett. Jag tänkte väl egentligen inte ha kattunge alls, men så tog min mamma och syster kattungar efter min katts dotter och mammas underbara hankatt, så då tittade jag och sambon bara på varandra och sa att vi skulle ha en. Nu längtar vi jättemycket, och Hollie får en kompis att växa upp med. Kattungen från USA kommer troligtvis att stanna i USA. Jag tycker det är för besvärligt att ta hit henne jämfört med hur bra hon har det just nu. Det viktigaste är att hon är älskad och har det bra, vilket hon har det just nu.
Nej, nu ska jag fortsätta att redigera. Jag har en deadline till helgen och massor av jobb, både redigeringsmässigt och på mitt deltidsjobb, så det blir en tuff vecka. Och nu hoppade katten ner så jag har fått fria händer och ingen ursäkt att skjuta upp det längre. Ha en härlig dag!