När veckan är över

Årets tuffaste vecka är äntligen över! Vilken fantastsik vecka det har varit. Och nu är det svalare igen. Jag ser fram emot att tillbringa nästa vecka på kontoret, äntligen! Jag ser fram emot lugn och ro, att sambon kommer hem igen och att det äntligen är svalt. 
 
Jag har träffat nya vänner. Jag har träffat tre brudpar och fotograferat två bröllop. Jag har redigerat bröllop och försökt filma medeltidsveckan. Jag har suttit och arbetat till strax före midnatt varje dag och haft Pride & Prejudice på i balgrunden. En film jag inte riktigt förstod när jag var yngre, men som jag nu efetr att ha studerat film uppskattar mycket mer. Cinematography-n är trolig och den är full av svåra "long takes" som är sjukt bra korrigraferat. Förr tyckte jag att Mr. Darcy (David Macfadyen) var tråkig och rätt ful, men efter att ha sett liknande karaktärer (som Richard Armitage i North and South), får jag erkänna att jag nu tycker att hans stela stil är charmig. Numera är jag inte den överromantiska tonåringen som drömde om stormande romanser med charmiga grabbar som visade sina känslor med stora gester (som t ex James McAvoy i Becoming Jane). Den återhållna, rädda kärleken som man inte riktigt vågar visa är mycket mer intressant för mig numera, kanske efter att jag själv länge gick på det viset innan jag vågade erkänna mitt livs kärlek för mig själv och världen
 
Just nu kretsar hela mitt liv kring kärlek och det är det vackraste som finns. Jag tror helt genuint att världen inte kan få för mycket kärlek utan att vi sakta men säkert kan göra hela världen bättre genom att älska och tycka om, och visa att vi älskar och tycker om. Jag älskar så många och hatar ingen. Det finns inte plats i mitt liv för elakheter, avsky eller hat. Jag umgås med människor som ger mig energi och jag tillbringar nästan hela dagen med att titta eller ta kärleksbilder, med pauser för att ge och få kärlek till min lilla familj, både de håriga familjemedlemmarna och sambon. Jag fokuserar verkligen på kärlek på alla plan. Och det är det som ger mig energi att hålla igång. 
 
Det är så skönt att veckan äntligen är slut även om den varit så rolig!