När man satt upp lite tavlor!

 
Äntligen börjar det kännas som ett hem här i huset! För vi har satt upp lite tavlor. Mest i sovrummet men även ett par saker i köket. Nu ska det bara köpas in lite blockljus till ljusstakarna. Bilderna ovan visar hur det ser ut på och bakom sovrumsdörren! Där gömmer vi kläder och överblivna morgonrockar (vi har bägge ett par för många men är för förtjusta i dem för att vilja göra oss av med dem) men också världens gulligaste print som min mamma gjorde i typ fjärde klass och som jag räddade och ramade in när hon rensade på vinden.
 
Sambon fick bestämma hur väggen bredvid spegeln skulle se ut. Tavlan med naturmotivet köpte jag på loppis inte långt efter att jag flyttat hemifrån (jag var kanske 17-18) och den hängde tillsammans med en till (som tyvärr blev förstörd i flytten till Gotland) i min första lägenhet. Sambon älskar just det här motivet och ville kunna se det när han vaknar. Flickan med klänningen har syrran målat i akvarell och satt uppe i vårt förra sovrum också. Ljusstakarna (från en utförsäljning på IKEA för kanske 5-6 år sedan) satt också uppe på den här tavellisten i gamla sovrummet. Sambon ville ha fotot på oss uppe här. Det tog vi i Santa Barbara en underbar dag när vi gick och åt Fish 'n chips vid piren och är ett fint minne, bådas favoritbild på oss tillsammans.
 
 
Vid pigtittaren hänger nu en souvenir från San Fransisco som sambon köpte vid sitt första besök där, i China Town. Jag tyckte den var jättefin och hängde upp den i vårt sovrum i USA. Han skrattar lite åt det, eftersom det bara var "billigt skräp" men jag älskar den. Den innehåller så många minnen. Dessutom tycker jag att den gör sig riktigt fin bredvid pigtittaren (arvegods jag fick från syrran som ärvde den av vår gammelfarmor vars man antagligen byggde den). Bord och skrivbord är gamla loppisfynd, liksom lamporna. Lampskärmarna köpte jag dock på Gekås för många år sedan. Fårskinnet fick jag från sambons pappas fru när vi flyttade hem till Sverige. 
 
Jag älskar vårt sovrum!